Jaký krém proti stárnutí PAYOT bude pro vaši pleť vhodný?

Kategorie: Produkty

Umíte si vybrat ideální přípravek proti stárnutí, který vám bude zcela vyhovovat? Věnujme se péči proti stárnutí detailně!

Vrásky, drobné vrásky, ochablost i ztráta barvy... Na pleti se pomalu objevují známky času, pleť ztrácí svou mladistvost. Ve snaze zabrzdit proces stárnutí pokožky se dnes využívají nejmodernější technologie. Současná péče o stárnoucí pleť je vysloveně cílená a dokáže řešit zcela konkrétní problémy. Jste si ale jistá, že znáte svou pleť dokonale a že přesně víte, které problémy ji trápí? Umíte si vybrat ideální přípravek proti stárnutí, který vám bude zcela vyhovovat? Věnujme se péči proti stárnutí detailně!

 

PEVNOST A OBNOVA „TROJÚHELNÍKU KRÁSY“

Postupem času pleť ochabuje, tuková tkáň se z obličeje ztrácí a rysy klesají. Čas dokáže tváři vtisknout negativní výraz, objemy se v obličeji přemísťují – to je teorie vývoje „trojúhelníku krásy“. 

TROJÚHELNÍK KRÁSY“

„Trojúhelník krásy“ je oblast tvořená lícními kostmi, bradou a dolní částí obličeje.

  • Pro dokonalý trojúhelník krásy jsou charakteristické vystupující lícní kosti a brada, tvořící trojúhelník.
  • Obrácený trojúhelník krásy se pozná podle vrásky mezi obočím a výrazných nosoretních rýh, spodní část tváře vytváří obrácený trojúhelník. Objemy v obličeji jsou převrácené.

Ve zkratce, jaká péče proti stárnutí je nejvhodnější:

  • Boj proti nedostatečně pevnosti pleti: Perform Lift

  • Korekce drobných i hlubších vrásek: Techni Liss

  • Péče při prvních vráskách: Techni Liss

  • Multiaktivní celková péče proti stárnutí: Suprême Jeunesse

NEJVHODNĚJŠÍ PÉČE PRO LIFTING A ZPEVNĚNÍ

Správnou péčí proti stárnutí je možné působit na všechny vrstvy pokleslé tkáně a znovu konturu obličeje vypnout. Společnost PAYOT vytvořila řadu Perform Lift, která obnovuje pevnost pokožky. Základem péče Perform Lift jsou peptidy působící na dermo-epidermální spojení, kyselina hyaluronová, která napíná pleť na povrchu a výtažek z pivoňky, jež pokožce vrací objem, obnovuje její strukturu a bojuje proti její ochablosti. 

ÚČINNÝ BOJ PROTI DROBNÝM I HLUBŠÍM VRÁSKÁM

Nehledě na to, kolik nám je, se všechny snažíme potlačit drobné i hlubší vrásky, které nás dráždí, protože prozrazují náš věk. Všechny chceme mít pleť opět zářivou a mladistvou. Abychom se vyhnuly  „injekcím“ a podobným zákrokům, vyměňujeme si s kamarádkami svá malá kosmetická tajemství a poslední novinky v péči o stárnoucí pleť.

Některé z nás se přiklánějí ke kosmeticko-farmaceutickému řešení, k nové a vysoce účinné generaci  péče proti stárnutí. Další volí cestu příjemné kosmetické péče, která přináší viditelné a prokazatelné výsledky. Jak si správně vybrat? Jak kombinovat obě tyto možnosti?

Vrásky jsou jako „jizvy času“, jako důkaz, že čas plyne. PAYOT říká vráskám STOP! A potlačuje všechny jejich projevy. Jak? Působí na celý proces tvorby vrásek prostřednictvím specializované řady Techni Liss (prevence a ochrana buněk, stimulace a posílení tkáně, regenerace a korekce povrchu).

NABÍDNĚTE PLETI VEŠKEROU MOŽNOU PÉČI

Nedokážete si vybrat? Nechcete dělat ústupky? Na vaší pleti čas zanechal své stopy a vy hledáte péči, která bude nejen působit proti vráskám a skvrnám, ale která dokáže pleť i zpevnit, projasnit a hydratovat. Zvolte si tedy čtveřici výrobků Suprême Jeunesse pro celkové pravidelné ošetření pleti. Působí přímo tam, kde problém vzniká, poskytují pleti vše potřebné, aby se dokázala sama přirozeně bránit nadměrné zátěži, a pomáhají buňkám bojovat proti agresivním vlivům, jimž jsou po celý den vystaveny.