Suprême Jeunesse, silný koncentrovaný přípravek proti stárnutí

Kategorie: Tipy

Suprême Jeunesse od značky PAYOT, mimořádně silně působící čtveřice přípravků pro korekci nadměrné zátěže přirozené obranyschopnosti pokožky způsobující její stárnutí.

ŘADA 4 PŘÍPRAVKŮ PRO CELKOVOU PLEŤOVOU PÉČI PROTI STÁRNUTÍ

4 špičkové receptury, které zmírňují nadměrnou zátěž přirozené obranyschopnosti pleti a koncentrují inovativní účinky, díky nimž pokožka účinně bojuje proti známkám stárnutí: vráskám, ochablosti, pigmentovým skvrnám, ztrátě jasu a dehydrataci.

SUPRÊME JEUNESSE JOUR

Péče pro zdůraznění mládí

SUPRÊME JEUNESSE NUIT

Obnovující noční péče

SUPRÊME JEUNESSE CONCENTRE

Sérum k nekonečné regeneraci

SUPRÊME JEUNESSE REGARD

Zdokonalující péče očního okolí

INOVACE YOUTH PROCESS

Inflamm’aging - vinou stresu stárneme rychleji.

Spojení dvou termínů „inflamace“ (zanícení) a „aging“ neznamená nic jiného než stárnutí pokožky vinou stresu ve všech jeho formách: oxidační stres, znečištěné prostředí, slunce, životní styl…

Stejně jako celé tělo i pokožka má svůj obranný systém - brání se tím, že vyvolá zánětlivou reakci, čímž se aktivuje regenerace tkání.

Ale když dojde k překročení míry únosnosti v důsledku různého a opakovaného zatížení, vyvinou se v organismu chronické zánětlivé reakce.

Buňky se již nedokáží obnovovat a proces stárnutí se zrychlí, což se projevuje hlubokými vráskami, ochablostí pokožky, pigmentovými skvrnami, ztrátou jasu a dehydratací.

SLOVO ODBORNÍKA

ILANA FARTOUK

Vedoucí Laboratoře PAYOT

Proč používat přípravky proti stárnutí?

Ilana Fartouk: Tak jak plyne život, potřebují ženy stále intenzivněji kompletní péči o pleť, která působí na všechny známky stárnutí: hluboké vrásky, ztrátu hustoty, nestejnoměrnost tónu pleti. Suprême Jeunesse je řešením proti stárnutí, které koriguje všechny tyto příznaky a chrání přirozené obranné systémy kůže.

Co navíc nabízí koncentrované sérum Suprême Jeunesse Concentré ?

Ilana Fartouk: Sérum Suprême Jeunesse Concentré nabízí zcela nový přístup celkové péče proti stárnutí díky svému mimořádně koncentrovanému složení. Jeho složení obsahuje vysokou koncentraci kyseliny hyaluronové, která vyrovnává přirozený pokles obsahu kyseliny hyaluronové v kůži: rychle vyhlazuje vrásky a dodává obličeji na pevnosti a objemu. Vitamín C zvyšuje jas a sjednocuje barevný tón pleti, takže snižuje známky stresu a stop městského života.

Přípravek Suprême Jeunesse Concentré se může používat samostatně nebo společně s přípravky Suprême Jeunesse Jour nebo Nuit. Suprême Jeunesse Jour a Concentré - to je vítězná dvojice pro optimální boj se stárnutím.

Zobrazit produkty